Vælg en side

Mozambique

Destinationer

Mozambique

Mozambique lokker med en smuk kystlinje, svajende palmer, spændende traditioner, kultur, atmosfære og ikke mindst muligheden for eventyr.

Dette gådefulde østafrikanske land er ikke på rejsekortet for de fleste turister, men det skal der laves om på, for landet har utrolig meget at byde på.

 

Hvide uendelige strande, der leder ud i det turkisblå og fiskerige hav, velbevarede koraller, afsides øer, perfekte surfermuligheder og som prikken over i’et til det perfekte feriebillede – hvide sejl på de lokale dhows (både).

Tilføj arkitektur i kolonistil, pulserende udeliv, fascinerende kultur og et rigt dyreliv, og du nærmer dig en magisk rejse i Mozambique.

 

Billeder

I Mozambique finder du strande så langt øjet rækker

Krydderiudsalg på et marked i Mozambique

Sandbanke i Mozambique

vores rejser i Mozambique

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Mozambique enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os