Vælg en side

Malawi

Destinationer

Malawi

Forestil dig lange sandstrande, glitrende klart vand, eksotiske fisk og ferskvandskoraller.

Alt dette finder du i Lake Malawi, der er en af Afrikas største søer og som dækker en femtedel af hele Malawi.

I Malawi finder du en stor geografisk mangfoldighed. Her går Great Rift Valley igennem hele landet, før den til sidst ender i den smukke og levende Lake Malawi.

Forestil dig lange sandstrande, glitrende klart vand, eksotiske fisk og ferskvandskoraller. Her kan du boltre dig med vandaktiviteter såsom dykning, snorkling, padling, sejlads, badning eller blot afslapning på stranden. Med sin store fiskefangst spiller søen en stor rolle for landets økonomi. Langs hele søen kan man se fiskelandsbyer og fiskere, der stadig arbejder på gammeldags og traditionel vis – til stor fascination for alle turister.

 

Billeder

Lake Malawi

Glade børn i Malawi

vores rejser i Malawi

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Malawi enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Cape Town to the Serengeti

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

læs mere
24 Day Southern Circle Tour

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

læs mere
Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os