Vælg en side

Madagaskars højdepunkter

Oplevelsesture i Afrika

Madagaskars højdepunkter

Antananarivo til Antananarivo – 14 dage

Fantastiske Madagaskar, med sit helt unikke dyre- og planteliv, kan ikke sammenlignes med meget andet. Her kan man opleve søde lemurer, mægtige baobabtræer og farverige kamæleoner. En drømmedestination for dem, der ønsker en kombination af dyr, natur og eventyr!

Intet besøg til Madagaskar er fuldkomment uden at se lemurer i det fri. Du kommer til at se flere forskellige arter, i forskellige størrelser, udseende og adfærd. Men Madagaskar er så meget mere! Tørre ørkenlandsskaber, frodige regnskove, nationalparker, milevis af rismarker, smukke strande og farverige koralrev er blot nogle af højdepunkterne.

Madagaskar er verdens fjerde største ø, og det er både udfordrende, tidskrævende og dyrt at rejse rundt på egen hånd. Ture som denne giver dig derfor mulighed for at du får det maksimale du af din tid i landet, samt en oplevelse, du sent vil glemme.

Vores bedste råd? Husk at have rigeligt med plads på kameraet!

Rejsefakta

Pris fra kr. 12.600,- per person i dobbeltværelse.

Kontakt os for priser i enkeltværelse.

Prisen inkluderer:

 • Guidet tur i Andasibe Indri Special Reserve
 • Mød en traditionel healer
 • Traditionel middag og overnatning i et lokalt guesthouse
 • Besøg i en papirfabrik
 • Se efter lemurer i Anja Reserve
 • Besøg i Isalo National Park
 • Indenrigsfly
 • Al transport mellem destinationer og inkluderede aktiviteter
 • 12 nætter på standard hotel, og 1 nat på et lokalt guesthouse (sovesal)
 • 1 morgenmad, 1 frokost og 1 aftensmad
 • En erfaren rejseleder

Højdepunkter:

 • Udforsk dyrelivet: kig efter lemurer, kamæleoner og andre unikke dyr
 • Lær om den naturlige flora og fauna i flere af landets nationalparker
 • Besøg håndværksfabrikker
 • Slap af på smukke strande
 • Bo i et guesthouse på landet og nyd en hjemmelavet middag

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly Danmark-Madagaskar t/r
 • Måltider, der ikke er angivet i rejseplanen
 • Valgfrie aktiviteter
 • Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Dagsprogram

Dag 1: Antananarivo

I dag er der ingen planlagte aktiviteter før velkomstmødet klokken 18.00. Her vil du møde rejselederen og de andre deltagere, og få nærmere information om turen. Eventyret på Madagaskar kan begynde!

Dag 2: Antananarivo – Andasibe

I dag kører du til Andasibe og Andasibe-Perinet National Park. Køreturen tager omkring 4 timer, og her får du et fascinerende første møde med det landlige Madagaskar. Der er planlagt et par stop undervejs, blandt andet er det ikke helt umuligt, at du allerede i løbet af formiddagen, får dit første møde med lemurer og andre spændende dyr.

Andasibe er omgivet af regnskov og er mest kendt for indrien, der er en af de største lemurarter. Den er også uden tvivl den mest højlydte og kendetegnes på deres højtonede sang, der kan høres i op til 4 kilometers afstand, gennem hvilken de flere gange om dagen anvender til at kommunikere med hinanden.

Hvis der er tid før aftensmaden er der mulighed for at komme med på en guidet aftentur i junglen for at lede efter dyr (ikke inkluderet).

Køretid: Ca. 4 timer

Dag 3: Andasibe

Om morgenen er der en guidet tur i Indri Special Reserve på programmet. I denne park finder man flere typer lemurer, inklusiv indri. Formålet med parken er at beskytte den naturlige vegetation, der nærer lemuerne, kamæleoner, den sjældne blå boa og andre dyr. Store træer, palmer og orkideer er en del af den naturlige flora.

Efter frokost er der mulighed for at tage med på frivillige udflugter for at opleve mere dyreliv, eller du kan slappe af og nyde omgivelserne på egen hånd.

Dag 4: Andasibe – Antsirabe

I dag kører du videre til kolonibyen Antsirabe. Det bliver en lang dags kørsel og for at bryde strækningen lidt op, gør vi flere stop undervejs. Du besøger blandt andet en fabrik, der laver aluminiumsprodukter. Undervejs passerer vi uendelige rækker af rismarker, hvor man ofte ser hele familier deltage i arbejdet i markerne.

Antsirabe er den andenstørste by på Madagaskar og blev grundlagt af en norsk missionær i 1872. Byen er kendt for industri, varme kilder og ”pousse-pousse” – en håndtrukket rickshaw.

Køretid: Ca. 7-8 timer.

Dag 5: Antsirabe – Fiadanana

I dag bliver du kørt et lille stykke udenfor Antsirabe, hvor du går resten af vejen til den lille landsby Fiadanana. Du overnatter en nat på et lokalt guesthouse, der er omgivet af irgrønne rismarker. Her får du serveret lækre måltider, tilberedt med lokale råvarer. Mød nogle af de mennesker, der bor i landsbyen, og få et indblik i deres dagligdag. Dette er et besøg du sent vil glemme! Måske fyrer de op under bålet om aftenen og invitere dig med på dans.

Dag 6: Fiadanana – Ranomafana

Efter en god morgenmad går du tilbage til bussen. Turen fortsætter sydpå til Ranomafana, der er opkaldt efter de varme kilder, der findes i byen.

Ranomafana ligger i regnskoven, og stedet har en stor nationalpark, der er hjemsted for flere forskellige typer pattedyr.

Køretid: Ca. 7 timer

Dag 7: Ranomafana – Ambalavao

Om formiddagen har du flere forskellige aktiviteter at vælge imellem. Tag på en guidet tur i den nærliggende nationalpark for at lede efter flere lemurer og andet dyreliv. Ønsker du en pause fra dyrelivet kan du tage et bad i byens varme kilder, besøge den lokale by eller få en afslappende massage.

Efter frokost kører du videre mod byen Ambalavao, hvor du overnatter. Besøg en papirfabrik, der laver papirark med imprægnerede blomster, og få en demonstration af hvordan papirerne laves. Du kan også besøge en silkefabrik.

Køretid: Ca. 3,5 timer

Dag 8: Ambalavao – Ranohira

Dagens første stop er i Anja Community Reserve, der er mest kendt for kattalemuren. Vi går rundt i parken i et par timer for at se lemurerne, hvor en af de største udfordringer er at finde den bedst mulige vinkel at tage billeder fra.

Derefter går turen videre til Ranohira, der er indgangsporten til Isalo National Park. Landskabet forandrer sig markant timerne inden ankomst, med sletter og høje bjerge i horisonten.

Køretid: Ca. 4 timer

Dag 9: Ranohira

Dagen i dag bruger du til at udforske Isalo National Park til fods. Isalo er en smuk nationalpark med store bjerge, klipper og dale. Hvis du ikke vidste bedre ville du måske tro, at du befandt dig i en nationalpark i USA – eller i Australien! Efter et par kilometer kan du køle dig ned i et vandhul, før du går videre ned til en dal, hvor du finder nogle af de mest imponerende vandfald på Madagaskar. Også på denne tur er der gode chancer for at se lemurer i det fri.

Dag 10: Ranohira – Ifaty

Du forlader Ranohira og sætter kurs vestpå mod kysten. De første byer, du passerer, er kendt for udvinding af ædelstene. Hold også øje med baobabtræer langs vejen.

Du ankommer til Ifaty om eftermiddagen, et lille strandparadis ved Mozambique-kanalen, hvor du kan slappe af i et par dage.

Køretid: Ca. 6 timer

Dag 11-12: Ifaty

I løbet af disse to dage kan du gøre lige så meget eller lige så lidt som du ønsker. Slap af på stranden, nyd en kold drink under parasollen eller fortsæt med at udforske omgivelserne og dyrelivet.

Af valgfrie aktiviteter kan du vælge at tage på dykker- eller snorkeltur, prøve en traditionel kano, fiske, køre en tur på ATV, besøge en skildpaddepark, besøge en baobab-park, eller hvad med en meget tidlig start på dagen for at kigge efter fugle, du næppe har set før?

Uanset hvad du vælger, er Ifaty en perfekt afslutning på turen.

Dag 13: Ifaty – Antananarivo

I dag sætter du kurs tilbage mod hovedstaden. Du bliver kørt til lufthavnen i Toliara, der ligger ca. 1,5 times kørsel fra Ifaty, hvor du stiger ombord på flyet, der tager dig til Antananarivo.

Indenrigsfly i Madagaskar er desværre ofte udsat for aflysninger og tidsændringer, og skulle det ske, at flyet bliver aflyst vil du blive kørt til Antananarivo i bil (ca. 10 timer).

Ved ankomst til hotellet i Antananarivo har gruppen en sidste aften sammen.

Køretid: Ca. 1,5 time + ca. 1 time i fly

Dag 14: Antananarivo

Turen afsluttes efter morgenmaden, og du kan rejse videre når som helst. Vil du fortsætte rejsen til Sydafrika? Eller kunne det friste med en badeferie på Seychellerne eller Mauritius? Kontakt os for anbefalinger!

Billeder

Chameleon i Madagaskar. Foto: G Adventures

Lokale børn. Foto: G Adventures

Lemur. Foto: G Adventures

Baobab træer. Foto: G Adventures

Ringhalelemurer.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Madagaskars højdepunkter?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Afrika

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Afrika!

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere

Mystiske Etiopien

National Geographic Journeys oplevelsesrejse i Afrika
10 dage – Pris: fra 18.900 kr
Udforsk det dramatiske landskab og den kulturelle mangfoldighed på denne spændende 10-dages oplevelsestur.

læs mere

Kruger to Cape Town

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 8.495,-
Oplev Sydafrikas fantastiske højdepunkter på denne eventyrlige oplevelsesrejse

læs mere

18 days South Africa Tour

18 days South Africa Tour
Pris fra kr. 14.195,-
Sydafrika er en smeltedigel af imponerende landskab, spændende dyreliv og mangfoldig kultur, alt toppet med et friskt og behageligt klima. Disse elementer gør Sydafrika til et land, man bare må besøge!

læs mere

Mount Kilimanjaro Trek

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 17.500,-
Indtag Afrikas højeste bjerg fra den nordlige del af bjerget. Følg Rongai Route på vej op, før vi bevæger os ned ad den populære Marangu Route, hvor vi kommer til at gå gennem flere forskellige klimazoner, hvorfra alle kan få en smuk udsigt.

læs mere

Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Både Uganda og Rwanda er som en skattekiste, hvad angår spændende oplevelser, specielt efter, at turismen er blomstret påny i regionen.

læs mere

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

læs mere

12 Day Uganda Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 13.825,-
“Afrikas Perle” – Uganda byder på en unik vifte af dyreliv, smuk natur og venlige mennesker. På denne oplevelsestur skal vi på vandretur i urskoven på udkig efter gorillaer og chimpanser.

læs mere

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

læs mere

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

læs mere

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere

East Africa Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 29.995,-
Vi rejser gennem Østafrika på denne spændende oplevelsestur, fra det uforglemmelige dyreliv i Uganda til de gyldne strande på Zanzibar.

læs mere

Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Mød bjerggorillaer og andet storslået dyreliv på denne 2-ugers overland oplevelsestur. Kig efter chimpanser i Kalinzu Forest og tag med erfarne guider når vi rejser dybt ind i de ugandiske skove i søgen efter de truede bjerggorillaer.

læs mere

5 day Kruger Park Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 4750,-
Mpumalanga er et område med store kontraster. I vest grænser det op til tårnhøje, frodige skove, krystalklare vandløb og vandfald, der hamrer ned, før det bevæger sig ned til det flade Lowveldområdet – et af de frodigste områder i verden.

læs mere

Cape & Dunes Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 9.235,-
Rejs gennem det fantastiske ørkenlandskab samt byer, hvor du kan opleve de mange skatte Sydafrika og Namibia kan tilbyde på dette 2 ugers eventyr.

læs mere