Vælg en side

Kenya

Destinationer

Kenya

I dette land får du utrolige dyreoplevelser. Rovdyr som løver, leoparder, hyæner og geparder mæsker sig grådigt i Masai Maras madmekka, der byder på forskellige antiloper, zebraer og gnuer.

Kenya har over 40 nationalparker med zebraer, giraffer, løver og elefanter. Landet er mest kendt for Lake Nakuru, Masai Mara, Amboreli og Mombasa, men kan også tilbyde mange flotte strande.

Dyrelivet er på sit allerhøjeste under den store migration, hvor millioner af gnuer vandrer til Kenya fra nabolandet Tanzania. Efter lange dage på de afrikanske stepper er den perfekte afslutning på rejsen at slentre rundt i havnebyen Mombasa og slænge sig på de mange paradisstrande ved kysten.

 

Billeder

vores rejser i Kenya

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Kenya enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

East Africa Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 29.995,-
Vi rejser gennem Østafrika på denne spændende oplevelsestur, fra det uforglemmelige dyreliv i Uganda til de gyldne strande på Zanzibar.

Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Mød bjerggorillaer og andet storslået dyreliv på denne 2-ugers overland oplevelsestur. Kig efter chimpanser i Kalinzu Forest og tag med erfarne guider når vi rejser dybt ind i de ugandiske skove i søgen efter de truede bjerggorillaer.

Serengeti Safari to Zanzibar

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.165,-
Fra det summende og pulserende liv i Kenyas hovedstad Nairobi til spændingen over jagten på ‘The Big 5’ i Serengeti.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link