Vælg en side

Botswana

Destinationer

Botswana

I Botswana oplever du noget af det rigeste og mest spektakulære dyreliv i verden.

Dette land er safaridestination nummer 1. I Botswana finder du alt lige fra truede hyæner og antiloper til næsehorn og et imponerende fugleliv.

Landet er også hjemland for Okavango Delta og Kalahariørkenen – to ikoniske og verdensberømte afrikanske kendetegn.

 

Dette land er safaridestination nummer 1! Der er flere elefanter i Botswana end i noget andet land. De store kattedyr så som geparder, leoparder og løver vandrer frit omkring som kælne huskatte, men lad dig ikke narre – deres dyriske jagtinstinkt er ikke glemt. Disse katte skal jage sin mad, og det er ikke noget problem i et så dyrerigt område. I Botswana finder du alt lige fra truede hyæner og antiloper til næsehorn og et imponerende fugleliv.

Botswana opleves bedst, når du flyder nedad floden i en mokoro (kano), hvor elefanter græsser på flodbredden og flodheste, der er skræmmende tæt på mokoroen. Sidstnævnte er et adrenalinkick i sig selv!

 

 

Billeder

vores rejser i Botswana

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Botswana enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

Dunes, Deltas & Falls

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 14.240,-
Hvis du ønsker at absorbere farverne, kulturen og naturen i denne fantastiske region er dette den ultimative ekspedition i Sydvestafrika.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link