Vælg en side

Botswana

Destinationer

Botswana

I Botswana oplever du noget af det rigeste og mest spektakulære dyreliv i verden.

Dette land er safaridestination nummer 1. I Botswana finder du alt lige fra truede hyæner og antiloper til næsehorn og et imponerende fugleliv.

Landet er også hjemland for Okavango Delta og Kalahariørkenen – to ikoniske og verdensberømte afrikanske kendetegn.

 

Dette land er safaridestination nummer 1! Der er flere elefanter i Botswana end i noget andet land. De store kattedyr så som geparder, leoparder og løver vandrer frit omkring som kælne huskatte, men lad dig ikke narre – deres dyriske jagtinstinkt er ikke glemt. Disse katte skal jage sin mad, og det er ikke noget problem i et så dyrerigt område. I Botswana finder du alt lige fra truede hyæner og antiloper til næsehorn og et imponerende fugleliv.

Botswana opleves bedst, når du flyder nedad floden i en mokoro (kano), hvor elefanter græsser på flodbredden og flodheste, der er skræmmende tæt på mokoroen. Sidstnævnte er et adrenalinkick i sig selv!

 

 

Billeder

Flodhest

Kanotur i Okavango Delta

Surikater holder udkig efter fare på færde

vores rejser i Botswana

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Botswana enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Botswana & Falls Adventure

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

læs mere
Cape Town to the Serengeti

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

læs mere
24 Day Southern Circle Tour

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

læs mere
Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere
Dunes, Deltas & Falls

Dunes, Deltas & Falls

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 14.240,-
Hvis du ønsker at absorbere farverne, kulturen og naturen i denne fantastiske region er dette den ultimative ekspedition i Sydvestafrika.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os